Puhtaampaa sisäilmaa korkealaatuisilla mittalaitteilla

HK Instruments on suomalainen perheyritys, joka auttaa tuottamaan laadukasta sisäilmaa ja energiasäästöjä valmistamalla käyttäjäystävällisiä mittalaitteita, jotka parantavat kiinteistön toimivuutta. Suunnittelemme erittäin tarkkoja ja helppokäyttöisiä laitteita pääasiassa ilmanvaihtojärjestelmien ja rakennusautomaation LVI-sovelluksiin. Suomen puhtaassa ilmastossa eläneinä tiedämme, millaista on hengittää hyvää, puhdasta ilmaa. Siksi HK Instruments on ollut alan kansainvälisten tiennäyttäjien joukossa jo 30 vuoden ajan, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus laadukkaaseen sisäilmaan.

Laadukkaan sisäilman tuottamiseksi energiatehokkaasti kiinteistö tarvitsee jatkuvaa, tarkkaa tietoa mittalaitteilta. Tarkkojen ja helppokäyttöisten mittalaitteidemme avulla kiinteistö säätää lämmitystä ja ilmanvaihtoa tarpeenmukaisesti. Tällaisessa rakennuksessa ihmiset voivat hyvin ja rakennuksen käyttö- ja huoltokustannukset pysyvät pieninä. Tuotteemme ovat myös tunnettuja helppokäyttöisyydestään. Laitteemme soveltuvat käytettäviksi huippuvaativista laboratorio-olosuhteista tavallisiin asuinrakennuksiin.
 

Ihminen viettää lähes 90 % ajastaan sisätiloissa. Ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa hän hengittää. Puhdas ja hyvinvointia ylläpitävä sisäilma on yksi elämän perusedellytyksistä. Oikeanlainen sisäilma ylläpitää terveyttä, jaksamista ja viihtyisyyttä. Laadukas sisäilma säästää niin terveydenhuollon kuin kiinteistön ylläpidonkin kustannuksia.

Arvot

Perhe

Ystävyys

Ihmisten perustarpeet

Visio

HK Instrumentsin visio on olla maailman paras käyttäjäystävällisten HVAC-mittalaitteiden valmistaja, ja ystävällinen liikekumppani.

Missio

Missiomme on tuottaa puhdasta sisäilmaa ja energiasäästöjä käyttäjäystävällisten mittalaitteiden avulla.