Produal ja HK Instruments yhdistävät voimansa – yhdistyminen selkeyttää ja yksinkertaistaa toimintaa

Produal ja HK Instruments yhdistyvät. Produal osti HK Instrumentsin vuonna 2021, joten yhdistyminen oli odotettavissa.

Toimitusjohtaja Anselmi Immonen korostaa, että yhdistyminen on looginen askel. ”Olemme toimineet yhdessä jo kahden ja puolen vuoden ajan. Nyt viemme bränditkin yhteen, ja se tuo selkeyttä ja yksinkertaisuutta asiakaskokemukseemme.”

Myynti- ja markkinointijohtaja Pekka Keskiaho on samoilla linjoilla: ”HK Instrumentsin brändin sulautuminen Produaliin vahvistaa yhteistä asemaamme markkinassa. Yhdistyminen uuden yhteisen brändin alle auttaa meitä vastaamaan nykypäivän haasteisiin, kansainvälistymiseen sekä digitaaliseen läsnäoloon.”

Uudistunut Produal aikoo keskittyä entistä enemmän tuotekehitykseen ja kansainväliseen kasvuun. ”Rakennusalan kansainvälinen säännöstö uudistuu jatkuvasti. Olemme jo nyt vahvoja Pohjoismaissa, mutta haluamme terävöittää kansainvälistä kasvua”, sanoo Immonen.

Yhdistyminen nähdään positiivisena siirtymänä. Produal jatkaa asiakkaidensa palvelemista korkealaatuisilla tuotteilla, ja nyt myös uusi huonelähetintuoteperhe (RT, RTX) tuo lisää vaihtoehtoja markkinoille. Uusi tuoteperhe on malliesimerkki uuden Produalin tuotekehitystyöstä. Produal lupaa tuoda markkinoille innovatiivisia ratkaisuja ja jatkaa asiakkaidensa tukemista kaikissa rakennusautomaation tarpeissa.

Produal Oy ja HK Instruments Oy siirtyvät toimimaan yhteisen Produal-brändin alla 16.1.2024 alkaen. Yhtiöiden juridinen fuusioituminen tapahtuu kevään 2024 aikana. Tästä tiedotetaan erikseen. Henkilöstön suhteen ei tapahdu muutoksia.

 

Lisätietoja:

Anselmi Immonen
Toimitusjohtaja
+358509118068
anselmi.immonen@produal.com

Pekka Keskiaho
Myynti- ja markkinointijohtaja
+358504697551
pekka.keskiaho@produal.com