Etsimme työntekijöitä tiimeihimme!

100 %:sti kotimainen perheyritys HK Instruments on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan tarkkoja ja helppokäyttöisiä mittalaitteita LVI-sovelluksiin. Tuotteemme mahdollistavat puhtaan sisäilman ja energiasäästöt täydentämällä älykkäitä ilmanvaihto- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiä.

 

30 vuoden kokemus ja tuotteidemme vienti yli 45 maahan kertovat korkealuokkaisesta tuotekehityksestämme ja kustannustehokkaasta tuotannostamme. Olemme panostaneet selkeisiin käyttöliittymiin ja sen vuoksi laitteidemme asennus onkin erittäin helppoa ja nopeaa. Yrityksemme takaa vakaan näkymän tulevaisuuteen sekä kotimaassa että ulkomailla kasvavan liikevaihtomme myötä. Palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä 42 ammattilaista. Työyhteisömme koostuu ihmisistä, joille perhe, ystävyys ja ihmisen perustarpeet ovat tärkeitä arvoja.

 

Etsimme nyt uutta kykyä tuotekehitystiimeihimme. Voit olla vasta-alkaja vailla aiempaa työkokemusta tai hyvinkin kokenut alan konkari, etsimme tiimeihimme molempia.

 

Etsimme jäseniä tiimeihimme seuraavilla paikkakunnilla:

 

  • Oulu
  • Tampere
  • Jyväskylä
  • Muurame

 

Asioita, joiden parissa pääset meillä työskentelemään:

 

 

Ohjelmistokehittäjä:

 

  • Laiteläheinen ohjelmointi C-kielellä
  • Atmel AVR -mikrokontrollerit
  • Digitaaliset ja analogiset anturit

Toivomme sinulta osaamista jostain ohjelmointikielestä ja halua työskennellä sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnin parissa. Mikäli sinulla on hieman vähemmän työkokemusta ohjelmoinnista, arvostamme myös alan harrastuneisuutta ja mielellämme tutustumme koulussa tai vapaa-ajalla toteuttamiisi projekteihin.

 

 

Elektroniikkasuunnittelija:

 

  • Kytkentäkaavioiden ja piirilevyjen suunnittelu Altium Designerilla

 

Tiiminvetäjä:

 

Ohjelmistosuunnittelukokemuksen lisäksi sinulla on hyvät viestintä- ja ihmissuhdetaidot. Ohjelmistosuunnittelun lisäksi hallitset työn johtamisen ja olet kiinnostunut projektinhallinnan tehtävistä.

 

Etsimme tiimeihimme jäseniä auttamaan sekä ohjelmisto- että elektroniikkasuunnittelussa. Mikäli osaat toista tai molempia, olemme kiinnostuneita.

 

 

 

                          

Tuomo Kalliomäki

Toimitusjohtaja

Puh. +358 44 737 2036

tuomo.kalliomaki@hkinstruments.fi

Mikko Ristilä

Tuotekehitysjohtaja

Puh. +358 44 737 2040

mikko.ristila@hkinstruments.fi