Uusi tuoteryhmä: Passiiviset lämpötila-anturit

PTE-sarjan passiiviset lämpötila-anturit on suunniteltu LVI-sovelluksiin. Suunnittelulähtökohtana on ollut tarjota käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. PTE-tuotteet ovat saatavilla useilla eri anturityypeillä: NTC10k, NTC20k, PT1000, Ni1000 ja Ni1000-LG.

PTE-anturit ovat monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää lämpötilan mittaamiseen ilmanvaihtokoneissa, toimistoissa, sairaaloissa, kouluissa, kylmävarastoissa jne.

HK Instrumentsin passiiviset lämpötila-anturit ovat saatavilla huhtikuun 2017 alussa!

 

Huonelämpötila-anturi PTE-Room

PTE-Roomia käytetään mittaamaan sisäilman lämpötilaa. PTE-Room on erityisen helppo asentaa. Kansi voidaan avata ilman työkaluja ja kaapeli voidaan vetää koteloon sen takaa tai ylhäältä/alhaalta pintavetona. Laite voidaan myös asentaa normaalin kojerasian päälle.

PTE-Roomin tuotesivulle.

Kanava-anturi PTE-Duct

PTE-Ductia käytetään mittaamaan ilman lämpötilaa ilmanvaihtokanavan sisällä. Anturielementti on asennettu ruostumattomasta teräksestä valmistetun suojaputken sisään. Tämä suojaa sitä ympäristöltä ja kondensaatiolta varmistaen pitkän käyttöiän.

PTE-Ductin tuotesivulle.

Kaapelianturi PTE-Cable

PTE-Cablen silikonikumikaapelin päälle puristettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu teräsholkki suojaa laitetta ympäristön vaikutukselta. Holkin sisällä oleva lämpötila-anturi on kondensaatiosuojattu, mikä varmistaa pitkän käyttöiän. Kaapeli on halogeenivapaa ja sietää öljyä. PTE Cablen suojausluokitus on korkea IP67.

PTE-Cablen tuotesivulle.

Ulkoanturi PTE-O

PTE-O:ta käytetään mittaamaan ulkoilman lämpötilaa. Anturielementti on asennettu ruostumattomasta teräksestä valmistetun suojaholkin sisään. Tämä suojaa sitä ympäristöltä ja kondensaatiolta varmistaen pitkän käyttöiän.

PTE-O:n tuotesivulle.

Ulko/Valoisuusanturi PTE-OI

PTE-OI on yhdistelmä passiivisista lämpötila- ja valoisuusantureista. Sitä käytetään mittaamaan ulkoilman lämpötilaa ja ulkovaloisuutta. Ulkolämpötila-anturin lisäksi PTE-OI:n valoisuusanturi on suojattu hermeettisesti sulkemalla.

PTE-OI:n tuotesivulle.