Tuoteuutuuksia HK Instrumentsilta

HK Instruments julkaisee useita uusia tuotteita. DPT-sarjamme täydentyy korkeatarkkuuksisella paine-erolähettimellä, DPT-Priimalla, ja PTE-sarjamme laajenee passiivisilla lämpötila-antureilla nesteille. Näiden lisäksi julkaisemme kokonaan uuden Siro-sarjan, joka koostuu CO2-, lämpötila-, kosteus- ja VOC-lähettimistä.


Tuotteet ovat saatavilla Q1/2021.

 

DPT-Priima korkeaa tarkkuutta vaativiin sovelluksiin

 

DPT-Priima on erittäin tarkka paine-erolähetin, joka on suunniteltu sovelluksiin, joissa vaadittu tarkkuus on korkeampi kuin mihin tavalliset rakennusautomaation paine-erolähettimet yltävät. Yleisimmät sovellukset ovat paineen valvonta puhdastiloissa ja rakennuksen painesuhteiden seuranta. DPT-Priimassa on uusi, erittäin tarkka anturi, sekä valinnaisena saatavilla mittausalueen yläpään kalibrointi ja automaattinen nollapisteen kalibrointi.

 

DPT-Priiman tuotesivulle.

 

PTE passiiviset lämpötila-anturit nesteille

PTE passiivisia lämpötila-antureita nesteille käytetään nesteen lämpötilan mittaamiseen LVI-järjestelmissä. PTE-anturit ovat käyttäjäystävällisiä, korkealaatuisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä tuotteita.

 

Uusi PTE-sarja nesteille sisältää vesianturin, käyttövesianturin, pinta-anturin sekä jäätymisvaara-anturin.

 

PTE-anturien tuotesivulle.

Siro CO2-, T-, rH- ja VOC-lähettimet

Siro-sarja sisältää CO2-, lämpötila-, kosteus- ja VOC-lähettimiä. Nämä ovat helppokäyttöisiä ja muotoilultaan moderneja lähettimiä nykyaikaisilla komponenteilla. Sirot ovat helppoja asentaa ja säätää. Laitteita on saatavilla useilla eri varusteluvaihtoehdoilla ja jokaiselle mittausparametrille erikseen säädettävillä ulostulovaihtoehdoilla.

 

Siro-CO2:n tuotesivulle.
Siro-rH:n tuotesivulle.
Siro-VOC:n tuotesivulle.