Uudistuksia Modbus-tuoteperheessämme

Olemme tehneet uudistuksia ja lisäyksiä Modbus-tuotteisiimme. Uudesta DPT-MOD-lähettimestä on nyt mahdollista saada myös automaattisella nollapisteen kalibroinnilla varustettu versio. DPT-MOD-lähettimessä ei ole input-terminaalia. Input-terminaalin sisältävä lähetin on edelleen saatavilla mutta selkeämmällä nimellä: DPT-IO-MOD. Olemme myös tuoneet markkinoille uuden version kaksi paineanturia sisältävästä lähettimestämme. Uusi DPT-Dual-MOD-AHU on suunniteltu erityisesti ilmanvaihtokoneille.

 

DPT-MOD on monikäyttöinen lähetin tilavuusvirtauksen, ilmannopeuden ja paine-eron mittaamiseen. Yksi malli soveltuu useaan eri sovellukseen eikä varastossa tarvitse pitää suurta määrää eri malleja, koska samaa mallia voidaan käyttää sekä virtauksen että paineen mittaamiseen.
DPT-MOD-tuotesivulle

 

DPT-IO-MOD-lähettimen input-terminaali mahdollistaa lämpötilalähettimien korvaamisen lämpötila-antureilla. Tämän avulla syntyy säästöjä niin laite- kuin asennuskustannuksissakin.
DPT-IO-MOD-tuotesivulle

 

DPT-Dual-MOD-AHU sisältää paine- ja virtaussensorin sekä input-terminaalin. Useissa tapauksissa vain kaksi näitä lähettimiä riittää yhden ilmanvaihtokoneen kaikkiin paine-ero-, ilmanvirtaus- ja lämpötilamittauksiin.
DPT-Dual-MOD-tuotesivulle